Menu Sluiten

Illustratie

Zidis is een productiehuis dat bedrijfsfilms, rekruteringsvideo`s, veiligheidsvideo`s ontwikkeld.

Hey, welkom bij ZIDIS!

Wij zijn een videoproductiehuis uit hartje Antwerpen. Ons team van 15 bevlogen medewerkers is dagelijks in de weer om jullie boodschap te vertalen in net dat ietsje meer. Want, een video zegt dan ook ZO-VEEL meer dan een klassiek “dankjewel” mailtje, een online vacature of een saaie presentatie.

Het is simpel! Wij toveren jullie verhaal om in een concept met een script EN daarbovenop regisseren wij de hele productie zodat jij zorgeloos achterover kan leunen! Klinkt goed toch?

Sinds 2005 hebben wij onnoemelijk veel beelden mogen maken. Van bedrijfsfilms tot product videos, aftermovies tot explainer videos, safetyvideos tot animatievideos, noem maar op! Bedankt daarvoor!

Wij willen ook heel graag met jullie samen werken! Wat we voor jullie kunnen doen:

Nog niet overtuigd? Vraag gerust eens na bij onze klanten of bekijk onze 2020 showreel even. 😉
Tot binnenkort!?

60432096043209

Een illustratie is een visuele toelichting bij een verhaal, een beschrijving of een bewering.

Meestal is een illustratie een tekening of een toepasselijke foto bij een geschreven verhaal. De illustratie beeldt dan een fragment uit waardoor de lijn van het verhaal zichtbaar wordt voor de lezer of de sfeer van het verhaal wordt geaccentueerd. Een illustratie is dan een visuele uitleg of verduidelijking. Een illustratie kan in overdrachtelijke zin ook een uitleg zijn bij een verhaal of bij een presentatie. Daarbij is de illustratie zelf ook weer een verhaal, dat echter als een voorbeeld kan dienen ter verduidelijking van het gespreksonderwerp. Volgens sommigen is een nadeel van het gebruik van illustraties dat de fantasie van de lezer of toehoorder minder wordt geprikkeld dan bij.

Meer info

tags: Grafisch Ontwerp – Productiehuis Grafisch Ontwerp – Grafisch Ontwerp Laten Maken – Powerpoint – Powerpoint Maken – 

Wenst u meer info over illustratie kijk dan vlug op https://www.zidis.be | Illustratie

Fotografie | Videoproductie | Grafisch En Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Illustratie

home shop nieuwigheden de hele collectie ringen oorbellen armbanden halskettingen fijne juwelen die mooie dagen gouden schatjes andere cadeaubon laatste kans die mooie dagen het atelier onze waarden wie is lou het team van lou lou keuvelt lou s blog pers nieuwsbrief contact contacteer ons afspraak in het atelier verkooppunten jullie lieve woorden inloggen taal van de site en fr nl en fr nl andere want ik denk al eens graag out of the box . Een juweel kan zich verommen in vele vormen illustratie specialisatie lou alles ringen gouden juwelen oorbellen armbanden halskettingen cadeaubon andere laatste kans die mooie dagen alleen nieuwe producten metaal afwerking zilver verguld zilver steen parel zonder collectie alle collectie sahara tijdloos imme sorteren op nieuwste eerst prijs oplopend prijs aflopend nieuw pins imme verguld nieuw .

home projecten studio contact illustraties we ontwerpen geometrische illustraties en spelen daar graag met de grens tussen iconografie en illustratie. Illustraties brengen een gevoel van verwondering en warmte in je communicatie. Het geeft je visuals nog meer een eigen uniek karakter. We zijn reeds vele jaren de huisstijlontwerper voor de winkelhaak house of c. Het is een plaats voorcreatief ondernemerschap Een extra woordje over illustratie Naast kantoren vergaderzalen en diensten voor innovatieve ondernemers is er ook een designgalerij en eventruimte. We maakten een illustratie van hun iconisch gebouw voor hun communicatie. Lily balou infografieken wil je met ons samenwerken of kennismaken infokern.com instagram linkedin wil je met ons samenwerken of kennismaken infokern.com instagram linkedin .

De discipline van Illustratie

terug illustraties .