Menu Sluiten

Offerte Beursstanden

Uw partner in draagbare standen & mobiele systemen voor beurzen of evenementen. Banners, Rollbanners, PopUp`s, Modulaire panelen,… van 1 tot 50m? of zelf meer… Wij hebben een eigen productie en ruime showroom.

ABC Expo staat garant voor kwalitatief en gebruiksvriendelijk beursmateriaal.

In onze ruime toonzaal (150m²) kan u alles op afspraak komen bekijken. Banners, rollbanners, PopUp of zelfs modulaire panelen, van 1 tot 50m² of zelf meer…

Ons gamma systemen biedt voor elke klant de perfecte oplossing. Degustatiestanden of promotors, standen voor buitengebruik en zelfs modulaire standenbouw, u kan er allemaal bij ons voor terecht.

Onze producten kan u komen bekijken in onze ruime showroom. Daarnaast beschikt ABC Expo ook over een moderne printstudio.

Uitpakken met een prachtige stand? Doe dan snel een beroep op ABC Expo!

openingsuren: maandag – vrijdag 9-12 & 13.30 – 17uur

00623960062396

Meer info

tags: Roll Up Banner – Rollup – Rollup Display – Roll Banner Bedrukken – Roll Banner Ontwerpen – 

Wenst u meer info over offerte beursstanden kijk dan vlug op https://www.abc-expo.be/ | Offerte Beursstanden

Grafisch en Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Offerte beursstanden

home wie zijn we portfolio contact more use tab to navigate through the menu items. Nl nl en totaalconcept met persoonlijke touch standenbouw interieurinrichting evenementen amp displays standenbouwer met ervaring kodiak beschikt over meer dan jaar ervaring in standenbouw en interieurinrichtinge. We ontwerpen standen showrooms displays en interieurinrichting en voeren die in eigen regie uit over heel europa. Na een persoonlijk onderhoud met de klant maken wij een passend ontwerp op maat en volgens het beschikbare budget. Daarna stellen we alles in het werk om de realisatie ter plaatse uit te voeren. Voor onze klanten stockeren wij met plezier de stand voor een volgende beurs offerte beursstanden zijn vaak gezocht Maatwerk op budget van de klant persoonlijk contact wij vinden het persoonlijk contact uiterst belangrijk en nemen ruimschoots de tijd om met onze klanten te spreken. Wat is de doelstelling van de stand wat zijn de plannen met de inrichting en wat wil u bereiken voor uw doelgroep de analyse van deze briefing wordt getoe.

over ons nieuws contact nl en fr standenbouw referenties beurs agenda werkwijze offerte aanvragen home werkwijze werkwijze hoe wij uw stand of beursproject succesvol maken de realisatie van een beursstand is een vrij omvangrijk gegeven. Daarom schetsen wij u graag een beeld van onze werkwijze eerste contact uw allereerste contact met onze firma verloopt waarschijnlijk telefonisch of via email. U wordt dan in contact gebracht met van onze projectmanagers die u te woord zal staan bij uw eerste vragen. Briefing onze projectmanager zal uitgaande van uw aanvraag telefonisch of via email een eerste briefing noteren. Indien de complexiteit van de stand een uitvoerige bespreking noodzaakt zal er een afspraak met u gemaakt worden teneinde alle gegevens eens rustig door te nemen. Vervolgens zal de projectmanager uw aanvraag bespreken met onze ontwerpafdeling om zo tot een stand te komen die zowel esthetisch als praktisch aan uw wensen voldoet. Standvoorstel een .

Mededeling over Offerte beursstanden

home nieuws succesverhalen aanpak blog contact uitnodigen amp inschrijven bezoekersregistratie amp badges opvolging amp bezoekersinfo vraag hier je offerte op maat heb je een event in het vooruitzicht en zoek je een professionele partner om het uitnodigings en inschrijvingsproces of de bezoekersregistratie in goede banen te leiden vraag hier online je offerte aan wat bedoelen we met offerte beursstanden Om de offerte volledig op jouw wensen en verwachtingen af te stemmen contacteren we je mogelijk voor een aanvullende telefonische bespreking. Enkele dagen later mag je ons gedetailleerd voorstel verwachten dat we op basis van jouw feedback bijsturen totdat het aan je verwachtingen voldoet. Bezorg ons de gegevens van jouw event voor een voorstel op maat. Bedrijf naam voornaam gsm email tijdstip event binnen de maand maanden maanden binnen meer dan maanden interesse in de volgende dienstverleningen meerdere s.